Samarbete

Häckeberga Slott ligger på en av holmarna i Häckeberga sjön. Slottet drivs av Wilhelm Tham. Här erbjuds konferens, bekvämt boende och en restaurang med höga ambitioner som ger gastronomiska upplevelser både till vardag och till fest. Njut av slottet och den vackra miljön.

RA Äventyr & Utveckling är entreprenörer i aktivitetsbranschen. De arrangerar aktiviteter, utmaningar, grupputveckling och upplevelser. RA utbildar personal, bygger och utvecklar aktivitetsparker. Vid Häckebergasjöns strand har de byggt en vildmarksoas för fridfull avkoppling och friluftsbetonade aktiviteter, endast 30 min från Malmö. En stor kåta står uppställd som lägerplatsens centrum med sittplatser på timmerstockar kring lägereld och grill.

Mackmyra Svensk Whisky AB utvecklar, tillverkar och marknadsför Sveriges första maltwhisky. Visionen är att vara det naturliga valet för nya whiskyupplevelser. Whiskyn lagras på fyra olika platser i landet, skärgård, västkust, slott och gruva. Slottslagringen sker på Häckeberga Säteri i den svala miljön bakom tjocka stenväggar.

Time2learn erbjuder fårvallning som ett verktyg för att utvärdera gruppers/individers utvecklingspotential. Genom anpassade övningar i fårhagen på Häckeberga ger Marianne Klima underlag till ledarskapsutvecklare, coacher, grupputvecklare eller gruppledare för att ytterligare utveckla och ge stöd åt grupper eller individer i deras utveckling.

Time2learn