Lediga tjänster

Driftschef Lantbruk

Kort om tjänsten
Som chef för lantbruket på Häckeberga Säteri i Skåne leder du det dagliga arbetet, har personalansvar, driver växtodlingen och utvecklar nötköttsproduktionen. Hur denna tjänst slutligen utformas och vilka ansvarsområden som ingår kommer att bestämmas av dig.

 

Mer om tjänsten
På Häckeberga finns idag fyra anställda som arbetar i den konventionella och ekologiska växtodlingen samt nötköttsproduktionen. Nötköttsproduktionen är i en uppstartsfas. Detta är utgångsläget. Gårdens ägare är öppen för olika typer av utveckling och tjänsten kan se olika ut beroende på din erfarenhet och vilka dina intressen är.

Viktigt är att du vill leda personalen, att du tycker om att jobba operativt såväl som strategiskt och administrativt. Detta är inte en förvaltande tjänst, oavsett din inriktning, handlar jobbet om att utveckla och driva. Du sitter med i ledningsgruppen som representant för ditt ansvarsområde.

Bostad finns, önskvärt är att du bor på gården eller i närheten.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Henrik Tham på tel: 0703 398 870.

 

Din profil
Du kan lantbruk och växtodling, kanske även nötköttsproduktion.
Troligen är du lantmästare, du kan vara nyutexaminerad eller ha arbetat som driftschef eller andreman. Det viktiga är att du är intresserad av att bygga upp en verksamhet!

Du är en modern ledare med förmåga att få dina medarbetare med dig. Du sätter upp mål, planerar verksamheten, ser till att medarbetarna finns på rätt plats med rätt förutsättningar och du deltar självklart i det dagliga arbetet. Du arbetar tydligt, strukturerat och affärsmässigt, kommunicerar med myndigheter och håller presentationer vid behov.

Du pratar och skriver svenska eller skandinaviska och du använder utan problem engelska när det behövs.

 

Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 oktober.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040 660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.com