Välkommen

att söka våra Lediga tjänster inom lantbruket!

Lediga tjänster

Lantbruket består av växtodling på ca 1000 ha och en nystartad dikobesättning som är under uppbyggnad. För närvarande finns ca 90 dikor med kalv plus rekrytering.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba både med djuren och i växtodlingen

  • Säsongsanställd

Som en i laget under växtodlingssäsongen arbetar du med olika arbetsuppgifter men främst inom växtodlingen. Du har viss vana att jobba inom lantbruk och är intresserad av att prova olika arbetsuppgifter. Arbete i godsets övriga verksamheter förekommer också. Anställning erbjuds omgående men kan även börja till sommaren. Anställningen kan gå över till en fast tjänst. Vi erbjuder möjlighet till bostad.

  • Sommarjobb/Praktikant

Om du går på lantbruksskola och vill ha sommarjobb eller praktik – så får du den här hos oss! Du tycker om att jobba med olika arbetsuppgifter, både med djuren och i växtodlingen och har viss vana inom lantbruk. Intresse att prova på och viljan att lära är viktigare än erfarenhet. Arbete i godsets övriga verksamheter förekommer också. Vi kan erbjuda elevboende.

Välkommen med din ansökan senast 1 april. Intervjuer och rekrytering kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan. Skriftlig ansökan med CV till Häckeberga Säteri AB, Häckeberga gård 977, 247 98 Genarp eller per mail till: info@hackeberga.se  Märk din ansökan med antingen Säsongsanställd eller Sommarjobb. Har du frågor så ring gärna Henrik Tham: 0703-39 88 70